Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tudom megnézni egy...

Miért nem tudom megnézni egy barátnőm sztoriját instán?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit állított el de amikor rak ki egy sztorit a profilommal nem látom. Kitett rólunk egy közös képet de nekem nem írja ki, viszont egy másik oldalammal meg tudom nézni. Próbáltuk együtt megoldani, de nem tudom hol lehet a baj. Amikor a másik oldalammal átküldtem a rendesre a sztoriját azt írta ki, hogy ,,történet nem érhető el”. Már nagyon zavar. Hol lehet a baj és hogy lehetne megoldani?
2022. jún. 16. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Elrejtette előled a sztorit.

Vannak a profilján highlightok/fókuszok? Azokat melyik profillal látod?

Ha a rendes profiloddal nem, de a másikkal igen, akkor ez a helyzet.

2022. jún. 16. 13:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Vannak igen és azokat sem látom. De együtt probáltuk megcsinálni szóval nem hiszem, hogy szándékosan csinálta
2022. jún. 16. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig akkor elrejtette előled. Próbáljátok meg megint együtt megcsinalni, és lepjetek be a beállításokba, majd az adatvédelem, és valahol a listában ott van a történet menüpont. Kb egyből az első ezen belül, a történet elrejtés, nézzetek meg, hogy ott vagy-e.

Vagy hogyan próbáltátok megoldani?

2022. jún. 16. 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!