Apple watch SE, 6 vagy 7?
Egy jó ideje már tervben van az Apple watch vásárlás számomra. Viszont nem tudom eldönteni melyik modell lenne számomra a legmegfelelőbb. Véleményekre vagyok elsősorban kíváncsi ki melyiket ajánlja. Mindenképpen a mobilhálózattal használható verziót szeretném egyébként választani.
Az SE készüléket sokan nagyon jónak tartják azon gondolkozok illetve a 7- esen. A 6- osról pedig őszintén nem sokat tudok. A SE készüléktől lényegében a hetes annyival tud többet hogy a vér oxigén mérő benne van illetve nagyobb a kijelzője?
Bármelyik készülékről szívesen olvasok véleményeket vagy akár internetes összehasonlító véleményt is ahol jól össze van foglalva a lényeg. Korábban sosem volt még órám.
Kérdező, azóta vettél már valamit?
Én a 7 és az SE között tipródok (cellularos kellene). Szívesebben venném az újat, de nem igazán tudom, hogy ad-e lényegében többet.
- Az EKG és a véroxigén nem érdekel
- Az always on display tetszene, de csak ezért nem akarnék 70 ezerrel többet fizetni.
- A nagyobb kijelző (kisebb káva) is szép, de szintén nem hiszem hogy megéri a felárát.
- A gyorstöltés is frankó, de nem hiszem, hogy túlságosan kihasználnám, éjszaka úgysem hordanám.
- A 7 mellett van még, hogy tovább fog szoftver támogatást kapni, legalább még 2, de inkább 3 évig, de nem tudom, hogy ennek van-e gyakorlati jelentősége. Ezekben az órákban kb. 3 évig bírja az aksi és nem igazán lehet úgy cserélni, hogy utána a vízállóság megmaradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!