Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Snapchaten miért az én adataim...

Snapchaten miért az én adataimat tölti le a mydates opció, ha a barátnőm snapjében vagyok benne?

Figyelt kérdés

Olyan gondom lenne, hogy le töltöttem a saját adataimat, azzal nem is volt semmi gond...

Viszont le akartam tölteni a barátnőmét is, mivel kicsit féltékeny vagyok, és meg akartam nézni beszélget e olyan emberrel...

Meg is van a snap belépője így beléptem, át raktam a saját gmailomra a fiokját(nem arra amit a saját snapemen használok) és mikor le töltöttem, nem az ő adatait, hanem az én adataimat töltötte le ismét... meg probáltam a másik telefonomon is, amin még soha nem voltam be lépve a saját snapemmel, de úgy szintén csak az enyémet tölti le... meg probáltam a gmailt másra változtatni, de akármit csinálok mindig csak a sajátom tölti le.

2022. jún. 11. 13:00
 1/1 anonim válasza:
Látod, még a telefon id érzi,hogy nem helyes amit teszel:))
2022. jún. 15. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!