Használt eszköz vásárlása bitonságos(?)
En latatlanban jofogasrol mindig csak olyan osszegert vasarolok, ami nem faj nagyon, ha esetleg atvernek vele, nem azt kapom, nem kuldi, stb stb.
Rendorsegi feljelentest lehet tenni ilyenkor egyebkent, de nem hiszem, hogy annyira foglalkoznanak 30-100 ezer forintos csalasokkal pl.
Kerheted, de attol meg lehet egy krumplit kapsz :D
Csak az a tuti, ha szemelyesen vasarolsz.
A tobbi lutri.
#3 Videóhívásba nem fog belemenni senki, ezt tapasztalatból mondom. Képet kell kérni a termék állapotáról és részletesen rákérdezni mindenre, amit utólag fel lehet használni ellene, ha nem oldható meg a személyes találkozó. Ez a legésszerűbb, amit tenni lehet. Elektronikai terméknél egy hivatalos állapotfelmérés is jó ötlet lehet, ahogyan írták, de ennek is megvannak a maga nehézségei (ki fogja kifizetni; belemegy-e egyáltalán; mi van ha hibát találnak).
Hát, hogy téglát küld-e a csomagban... Nézd, én közel száz üzletet lebonyolítottam már és lekopogom soha senki nem küldött még kamucsomagot nekem, pedig az esetek 80%-ában előre ki is szoktam fizetni. A kommunikációjából már látszódik, hogy értelmes személy van-e a túloldalon. Aki félmondatokkal válaszol, napokig nem reagál, beleköt a kérdéseimbe és hasonlók, azokat élből el szoktam utasítani. Egyszer volt olyan, hogy csalóba futottam, de arról ordított, hogy az is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!