Dyson porszívó nem tölt?
Figyelt kérdés
1 éves Dyson V8 porszívó, mai nap óta nem tölt. 10 különböző konnektorban próbáltam, egyikben sem. (más minden működik minden konnektorban)
Bedugom és semmit sem csinál, nem tölt, nem is villan fel semmi stb, mintha fel se dugtam volna. Ha elindítom úgy hogy be van dugva akkor elindul (ugye alapból töltés idején nem indul el)
Mi lehet a gond? Tudom távolból nehéz megítélni, de vasárnap ünnepnap este sok mindent nem tudok tenni, hátha volt másnak is ilyen.
Valószínű a töltő lehet rossz? Arra gyanakszok. Nem volt falra felszerelve, simán töltöttem csak a töltőjével mindig.
2022. jún. 5. 21:41
1/4 A kérdező kommentje:
Kicsit megrángattam a töltőt most és elkezdett tölteni.. Valószínű akkor, hogy a töltő a ludas, rendelek egy újat jövőhéten.
2022. jún. 5. 22:32
2/4 anonim válasza:
A vezetéke a dugónál, vagy a tápnál meg lehet törve.
Ha garis, kérd a javítását vagy cseréjét.
3/4 A kérdező kommentje:
Megjött tegnap az új töltő, így már jó :)
2022. jún. 9. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!