Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Engedélykéresekbe kerültem?

Engedélykéresekbe kerültem?

Figyelt kérdés

Tegnap beszéltem valakivel aki nem ismerősöm Facebookon.

Eddig is úgy beszéltünk.

Tegnap óta nem látom mikor volt elérhető,a mai üzenetnel pedig nem teli a karika,hanem csak pipa van benne

At tett engedelykeresbe?😆

2022. jún. 2. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Pipa jelentése: Az üzenet elment, de még nem olvasta el.
2022. jún. 2. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem látod mikor elérhető és a pipa sem teli, hanem fehér Elküldve jelzéssel. Ennek jele lehet az is, hogy nem gyakran van ideje fent lenni, hanem neki is vannak dolgai és azokat csinálja.
2022. jún. 2. 12:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Évek óta ismerjük egymást,így tudom,hogy egész nap be van kapcsolva a net.

Mindig teli karika volt mikor írtam neki,ezért is kérdeztem,hogy at tett e...

2022. jún. 2. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Évek óta ismered, de nem az ismerősöd? Kicsit ellentmondásos. Ha nem megy át az üzenet, akkor van fehér körben a pipa, ha átért de nem olvasta el akkor lesz teli karika, szóval valószínűleg nincs bekapcsolva a netje, vagy pl lemerült az adatkerete. Nem kell egyből túlkombinálni. Az elérhetőség jelzés meg évek óta vacak a Messengeren, vagy, hogy nekem se mutatja, mi ismerősnek meg ugyanazt a személyt igen. De tudok olyanról is aki ki-be kapcsolgatja.

Az üzenet akkor is átmegy ha a te üzeneteidet figyelmen kívül hagyja a Messenger, ekkor is az lesz, hogy kézbesítve. Ha pedig le is tilt, akkor írni sem tudsz neki.

.

2022. jún. 2. 14:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Évek óta ismerjük egymást,együtt voltunk,de szetmentunk,nem akartunk egymás életébe bele kavarni,ebbe mi olyan hihetetlen?
2022. jún. 2. 14:44
 6/6 anonim válasza:
100%
Ha üres a karika és csak pipa van akkor lehet,hogy a kéretlenekbe tett át
2022. jún. 3. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!