Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért szakad meg a net állandó...

Miért szakad meg a net állandóan laptopon?

Figyelt kérdés

Először azt hittem, a szolgáltatóval van a baj, de ugyanarról a wifiről kap netet a mobil is, és ott semmi baj, a laptopon viszont 10-15 percenként megy el, újra kell kapcsolódni.

Mi lehet ez?

2022. máj. 30. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen laptopod és neted van?
2022. máj. 30. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Notebook máshol jól működik? Ki kéne próbálni más hálózatban. Ha ott is csinálja akkor a notebook a nyűgös.

Ha nem:

Akkor a router a rossz, ledobálja az eszközöket.

Mostanában ez gyakori jelenség a szolgáltatói routereknél, fis f.s kínai sz@rok.

2022. máj. 30. 10:28
 3/5 A kérdező kommentje:

A routerrel már volt gond, szóval lehet.

hp laptopom van (már ha ez elég infó) és vodás net.

2022. máj. 30. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:

HP nem sokat számít. Mármint nem ezen múlik.

Vodás net se sokat. Az összes gyártó 1-2-3 beszállítótól szerzi be ezeket a kütyüket az egész világon. Belül nagyon sok egyforma.

Én fél évet kínlódtam vele ameddig találtam egy beállítást amivel működik.

Kell egy ismerős aki tudja pöcögtetni a routert.

HA nem megy lehet jelezni a voda felé, de ha ez sem megy akkor a végső megoldás hogy ki kell kapcsolni a voda routerén a wifi -t.

Venni kell egy bézik jó routert (vagy amilyet szeretnétek a wifi miatt) és azt kábellel összekötni a voda routerrel és jó lesz :)

2022. máj. 30. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:
A Telekom hozott egy routert, ami Sagecom és kinai, de semmi baja sincs.
2022. máj. 30. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!