Valaki valami jó mechanikus billentyűzetet ami nem olyan drága?
Figyelt kérdés
2022. máj. 28. 16:57
2/8 A kérdező kommentje:
10 k de a nagyon max az a 15 k ja es ha lehet nem a leghangosabb switcheset.
2022. máj. 28. 17:02
4/8 A kérdező kommentje:
Hat akkor mennyiert lehetne?
2022. máj. 28. 17:07
6/8 anonim válasza:
Mechanikus billentyűzet drága. 15k ért használtan kaphatsz valami szutykot vagy valami ős régi gép billentyűzetét amik használhatóak de ps2 -s portal vannak jó esetben.
Ennyiért egy használható billentyűzetet kapsz.
duplája a belépő kínai vackok ára. 3x áron lehet kapni elfogadható nem vackokat. A jók az meg 80k+
7/8 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem olyan buta, nem véletlenül itt kérdezősködik, "hátha" ...
8/8 anonim válasza:
Valószínűnek tartom, hogy már nem aktuális a kérdés, ám lehetnek olyanok, akiknek igen, ezért leírom, hogy én egy nagyon jó mechanikus billentyűzetet vettem tegnap. Egy daskeyboard 4 professional billentyűzetet, kék kapcsolókkal (a barna kapcsolós is ennyiért van) Chery Blue kapcsolók vannak benne, tehát nagyon jó. Aluminium az előlap, nagyn minőségi az anyaghasználat. és 47k volt az ára. Drága, de nem annyira drága, ha az ár-érték arányt vesszük. Nem bántam, meg, megérte. Semmit olyat nem tudnék mondani erről a billentyűzetről, ami kívánni valót hagyhatna maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!