Villanymotor alacsony feszültség esetén leéghet?
Ha van egy aszinkron motorom.
aminek a névleges feszültsége 230V
viszont mondjuk valamik okból kifolyólag, a hálózatban csak 150V jelenik meg, akkor a motorom leéghet.
ez a dokumentum azt írja, hogy lecsökken a nyomaték, és az induktív ellenállás is, ezért megnövekszik az áramfelvétel, mert gondolom nehezebben tudja a motor hajtani a terhelést, ezért nagyobb áramot vesz fel.
MIlyen egyenletekkel tudnám ezt igazolni?
"MIlyen egyenletekkel tudnám ezt igazolni?"
Ezek szerint nem tanultál az aszinkron motorokról?
„MIlyen egyenletekkel tudnám ezt igazolni?”
Ehhez először át kellene tanulmányozni és meg kellene érteni az aszinkron gépek működési elvét, helyettesítő kapcsolását, stb., például itt:
Ezek csak az alapvető dolgok, de ezek megértése nélkül, a kérdésedre hiába adnánk választ, mert nem értenéd.
Na hagytam egy kis időt a dolognak.
Nézegettem hogy működik stb. De mint gondoltam nem értettem meg úgyhogy akkor még egy nekifutás.
Ha valaki leírná nekem mi a folyamata annak hogy leesik a fesz. Aztán nyomatékcsökkenés stb.
Esetleg pár képlettel hogy olyasmi formában is lássam a folyamatot.. Annak nagyon örülnék.
MIlyen egyenletekkel tudnám ezt igazolni?
Talán a Pyhagorász tételét ráhúzhatod, esetleg beveszi valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!