Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Youtube-on miért tűnnek el a...

Youtube-on miért tűnnek el a lájkok?

Figyelt kérdés

Velem az történik néha h,amikor feltöltök egy videót akkor hirtelen sokan elkezdik nézni meg be lájkolják stb..Tegnap is feltöltöttem egy videót amin 353 lájk volt..De most reggelre már csak 237 lájk van..Ilyen volt már nekem..Nagyon kíváncsi vagyok erre.Valaki megtudja miért van ez?

284 feliratkozóm van..

2022. máj. 23. 07:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Valaki megtudja mondani miért van ez*
2022. máj. 23. 07:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyébként pár dislike is eltűnt..
2022. máj. 23. 07:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Most bannoltak egy csomó felhasználót, elég komoly cenzúra van yt-n.

Lehet hogy a botokat is tisztogatják.

2022. máj. 23. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Megnézi otthon a laptopjáról és lájkolja. Aztán megnézi a tabletjéről és lájkolja. Aztán az okostelefonjáról is megnézi és lájkolja. Aztán az anyukájával is megnézeti, és ő is lájkolja. Aztán amikor a rendszer ezt ellenőrzi, akkor megnézi, hogy milyen IP címekről jöttek a lájkok. És mivel ez a négy lájk azonos IP címről jött (az otthoni routered WAN portjának IP címe) ezt a 4 lájkot csak 1 lájknak veszi.
2022. máj. 24. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!