Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csináljak a diffúzorral,ha...

Mit csináljak a diffúzorral,ha pár mp múlva kikapcsol?

Figyelt kérdés
Talán 2 hetes a készülék,minden patentul működött. De most bekapcsoltam,beállítottam és pár mp múlva kikapcsol. Nagyon szomorú vagyok,mert valószínűleg a blokk nincs meg.
2022. máj. 22. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Típus?
2022. máj. 22. 14:37
 2/8 A kérdező kommentje:

EASY HOME TA-038/808701

Remélem jókat írtam le.

2022. máj. 22. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Miután kikapcsolt rögtön be tudod kapcsolni, vagy kell pár percet várni, hogy újra be tudd kapcsolni?
2022. máj. 22. 15:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Rögtön vissza tudom kapcsolni,de már azonnal kikapcsol.
2022. máj. 22. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor jó eséllyel a hőbiztosíték kapcsol le, mert túl nagy áramot vesz fel a fűtőbetét (akár zárlatos is lehet). Megpróbálhatod a beállításokat úgy módosítani, hogy alacsonyabb legyen a teljesítményfelvétel, akkor lehet, hogy még működhet.

Ez csak távdiagnózis, lehet más probléma is, de ez a legvalószínűbb. Házilag nem tudsz vele mit csinálni, szervizben valószínűleg meg tudják javítani, bár kérdés, gazdaságos-e.

Próbáld meg visszavinni az Aldi-ba, ha hibás, lehet, hogy blokk nélkül is hajlandóak cserélni a sajátmárkás készüléket!

2022. máj. 22. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha kártyával fizettél simán keresnek neked blokkmásolatot
2022. máj. 22. 17:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Szuper köszönöm az infót.
2022. máj. 22. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Lidl-ben a kuponos appban rögzített elektronikus nyugtát is elfogadják (az automatikusan bekerül, ha leolvasod a QR-kódodat fizetéskor). Nem tudom, az Aldi-nál mi a helyzet, de lehet, ott is van ilyen lehetőség.
2022. máj. 22. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!