Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen porlasztót ajánlanátok?

Milyen porlasztót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Eleaf iStick T80-as e-cigim van, eddig 2 db GTL porlasztófejet (0.4Ohm, 0.8 Ohm) használtam hozzá, de sajnos mindkettőt beégettem (igen, tudom hogy béna vagyok). Szeretnék egy normális porlasztót rendelni hozzá, és rendesen használni végre. Aki ért hozzá, kérem adjon tanácsot!

2022. máj. 18. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Megvárod míg a vatta felszívja a liquidet és mindegyik porlasztó hoz tartozik ajánlott watt, az alsó határnál kezded használni és próbálkozol.
2022. máj. 18. 13:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem a beégés megoldása miatt gondoltam, inkább minőségi szempontból, vagy ami bele illik.
2022. máj. 18. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Többféle tankkal láttam ezt a készüléket a weboldalakon. Olyant kell venni ami a te tankodba való másfélét bele se tudsz tenni.
2022. máj. 18. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!