Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem ad képet a monitor...

Miért nem ad képet a monitor vga kábellel?

Figyelt kérdés
Hdmivel ad képet, de be akartam dugni az xboxom a monitorba hogy ne kelljen külön tv. Nos a monitoromon van egy VGA illetve HDMI bemenet. A hdmin van az xbox es a vga n a szamitogep es ha atkapcsolok vga ra azt irja No Signal

2022. máj. 16. 16:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Mostmar hdmivel se ad kepet a szamitogep
2022. máj. 16. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Innen távolról nehéz lesz megmondani a hibát, de keresd meg a számítógéped képernyőbeállításait, nézd meg a kiterjesztésnél, hogy ki van-e terjesztve a képernyő. Ez az első tippem.

Illetve természetesen nézd meg a monitor beállításait, hogy milyen bementet vár, mert hiába állítod VGA-ra, ha HDMI-t dugsz bele.

Ha nem, akkor azért van gáz, mert valamiért nem ismeri fel a monitorodat a géped. Ha nem értesz a számítógépekhez, akkor azt mondanám, hogy keress fel valakit vele, ha igen, akkor irány a stackoverflow és más hasonló oldalak, csak angolul kell hozzá tudni.

Remélem, hogy tudtam segíteni, bármi kérdésed van, írj, aztán háta működésre tudjuk bírni a monitorodat.

2022. máj. 16. 17:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jó sajnos, hiába cserelgetem a hdmi kabeleket semmi...
2022. máj. 16. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Na végre jó lett. KÖszönöm a segítséget!Rajottem hogy kicsit fogyatekos vagyok mert csak annyi volt a problema hogy nem a videokartyaba hanem az alaplapba volt dugva a hdmi kabel ;D De azert koszonom a segitseget
2022. máj. 16. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!