Egy hete észrevettem itthon, hogy a LED-szalagsor (pontosan nem tudom, hogy mi a neve) csak fehéren világít. Mi lehet a baj? Kontakthiba?
Próbálkoztam már azzal, hogy teljesen áramtalanítottam az egész fénysort egy 10 percre, aztán újra visszakapcsoltam, de semmi nem történt, ugyanazon a színen világított.
A távirányítóból is kivettem az elemet és fújtunk bele kontaktspray-t, de szintén semmi.
Ja a kontakt spray mindent is megold, fújjunk mundehova is!! Már láttam olyant, hogy valakinek a hasára fújták és meggyógyult a vakbele. Befújkáltok mindent, utána meg a szervizben győzik takarítani az összeragadt koszt, mocskot, pókhálót, zsemlemorzsát, ...
A vezérlője szállt el. Csere.
"Ja a kontakt spray mindent is megold"
De amit mégsem, akkor majd a WD40! :)
Teljesen mindegy. Mi nem tudjuk megjavítani neked, és te sem.
Ha elromlott, csere.
„Egy hete észrevettem itthon, hogy a LED-szalagsor (pontosan nem tudom, hogy mi a neve) csak fehéren világít.”
Azt a mindenit, micsoda tragédia, most aztán össze fog dőlni a világ.
„Mi lehet a baj?”
Ezt innen senki nem tudja megállapítani. Aztán, ha tudnád mi a baja, akkor mi lenne? Úgysem tudnád megjavítani. Nem lenne egyszerűbb elvinni egy szervizbe, vagy egy szakemberhez?
Itt is vannak szakemberek, nem ez a probléma.
Hanem inkább az, hogy a segítségkérésnek ezen formája ennél az eszköznél hatástalan. De még ha valakit oda is hívsz személyesen, az is csak azt tudja megállapítani, hogy cserére szorul, azt pedig már most is tudod.
Ha volna róla fotó, típus, link, tanúk, bármi, akármi, talán mélyebbre lehetne menni a témában, de ez ebben az esetben esélytelennek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!