Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy hete észrevettem itthon,...

Egy hete észrevettem itthon, hogy a LED-szalagsor (pontosan nem tudom, hogy mi a neve) csak fehéren világít. Mi lehet a baj? Kontakthiba?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam már azzal, hogy teljesen áramtalanítottam az egész fénysort egy 10 percre, aztán újra visszakapcsoltam, de semmi nem történt, ugyanazon a színen világított.

A távirányítóból is kivettem az elemet és fújtunk bele kontaktspray-t, de szintén semmi.

#kontakthiba #LED-szalagsor
2022. máj. 15. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Ja a kontakt spray mindent is megold, fújjunk mundehova is!! Már láttam olyant, hogy valakinek a hasára fújták és meggyógyult a vakbele. Befújkáltok mindent, utána meg a szervizben győzik takarítani az összeragadt koszt, mocskot, pókhálót, zsemlemorzsát, ...

A vezérlője szállt el. Csere.

2022. máj. 15. 10:53
 2/8 Szirty ***** válasza:

"Ja a kontakt spray mindent is megold"

De amit mégsem, akkor majd a WD40! :)

2022. máj. 15. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt kellene tudni, hogy milyen LED szalag ? Mert ha sima RGB, akkor mindhárom színre ad tápot, de ha RGBW- akkor meg csak a fehérre. Le kell tesztelni valami 12Voltos táppal direktben, figyleve a polarításra.
2022. máj. 15. 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy. Mi nem tudjuk megjavítani neked, és te sem.

Ha elromlott, csere.

2022. máj. 15. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
ha eddig is csak fehéren világitott, akkor szuperül működik nincs gond
2022. máj. 15. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:

„Egy hete észrevettem itthon, hogy a LED-szalagsor (pontosan nem tudom, hogy mi a neve) csak fehéren világít.”

Azt a mindenit, micsoda tragédia, most aztán össze fog dőlni a világ.

„Mi lehet a baj?”

Ezt innen senki nem tudja megállapítani. Aztán, ha tudnád mi a baja, akkor mi lenne? Úgysem tudnád megjavítani. Nem lenne egyszerűbb elvinni egy szervizbe, vagy egy szakemberhez?

2022. máj. 15. 20:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát! :) Úgy néz ki, hogy szakemberhez fogunk segítségért fordulni.
2022. máj. 16. 07:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Itt is vannak szakemberek, nem ez a probléma.

Hanem inkább az, hogy a segítségkérésnek ezen formája ennél az eszköznél hatástalan. De még ha valakit oda is hívsz személyesen, az is csak azt tudja megállapítani, hogy cserére szorul, azt pedig már most is tudod.

Ha volna róla fotó, típus, link, tanúk, bármi, akármi, talán mélyebbre lehetne menni a témában, de ez ebben az esetben esélytelennek tűnik.

2022. máj. 16. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!