Mi az a "kütyü" ami a youtubeosok háta mögött van és kiírja a feliratkozó számot? (gondolok itt Tech2 Lacira)
Vagy mi az az óra, ami a taxisoknak a taxijában van, és pörög rajta a Ft?
Olyat szeretnék venni, hogy lássam a 2 szememmel hogy mennyit kerestem eddig a mai napon (otthonról dolgozom).
Így motiváltabb lennék, ha a 2 szememmel is látnám az összeget, nem csak a fejemben lenne meg a szám!
Köszi a választ!
Olyan kéne amin be lehet állígatni hogy hány Ft-ot írjon ki.
Olyan számokkal írja ki mint a buszon is pl.
Egy kicsit összeszedetlen a kérdésed. Hol tekinthető meg a kereseted száma, vagy milyen folyamatosan növekvő, vagy csökkenő számra gondolsz, amit figyelni szeretnél?
Úgy értem hol látható ez a szám?
Lametric Time a neve, a tesztet itt lehet megnézni:
Hagyományosan 8 szegmenses számkijelzőt szoktak használni digitális számok mechanikus megjelenítésére. Ilyen számkijelzőn tetszőleges szám megjeleníthető, legyen az idő, követők száma, vagy bármi más.
Kell egy elektronika, ami megmondja a kijelzőnek, hogy milyen számot mutasson és annak a vezérlő elektronikának valamilyen forrásból meg kell adni a megjeleníteni kívánt értéket.
A taxi órák működése hatóságilag szabályozott és ellenőrzik, hogy megfelelően működik-e nem buherálták-e meg.
YouTubereknek árulnak készre gyártott számlálót, aminek a szoftvere képes a megadott közösségi média csatorna követő számából a netről kiolvasni a megjelenítendő értéket. Te viszont ezzel nem sokra mész.
Magadnak olyan kijelzőt veszel és olyan számokat programozol rá, amilyet akarsz. Ha tudsz egy képletet írni rá, hogy miből, hogyan számolódik ki a kereseted (pl. órabérből az idő múlásával), akkor akár automatikusan is tudja számolni a béredet, de az is lehetséges, hogy amikor változik, te manuálisan módosítod a számot, hogy mennyit mutasson.
Köszi a válaszokat!
Igen, én írkálnám bele a számokat.
Teszem azt elkezdek dolgozni reggel 8-kor, délben járok 13 875 Ft-nál, akkor beleírom.
Délután4-kor már 25 372 Ft akkor beleírom.
Este 8-kor teszem azt 72 381 Ft beleírom.
És akkor motivál.
És mit tudom, ezt írom minden egyes napon / héten / hónapban, és akkor lenullázom.
Vagy naponta, vagy hetente, vagy havonta.
De inkább naponta valószínűleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!