Stihl Fs 38 megfelelő választás lenne?
Akkora területre elég.
Viszont ez szegélynyíró. Nem arra való, hogy térdmagasségú összecsomósodott, vastag erős füvet vágj vele!
Nekem van ilyen. Valóban "szegélynyíróként" nevezik, de nem azt jelenti, hogy csak pár szál fűre alkalmas. Nyilván nem napi 8 órás termelőeszköz, de normál fűre, kisebb gazokra még jó, pláne a merev pengés fejjel:
itt a leírása:
14. oldal
1:50
Én mindenképpen a stihl saját olaját javaslom! Az FS350-esem 18 éves és kiváló állapotban van, soha nem teszek bele semmi mást csak a stihl olajat. Azt ráadásul az 5 literes kannához való mennyiségre kiszerelve lehet kapni, nem kell méregetni, töltögetni.
Neked egy 5 literes kanna egész évre elég lesz ekkora területre.
A mindenféle vicik-vacak olajakkal a karburátornak, a gyertyának és a kipufogónak is ártasz. Ne tedd tönkre a gépedet! Nem értemli meg!
Egyik ismerősöm 1:33-az keveréket használ mindenbe. És nem érti, hogy miért kell minden évben a fűrészt és a kaszát is szervizbe vinni... meg miért füstöl mint az állat...
Légszűrőt rendszeresen takarítsd, ha nagyon retkes, akkor cseréld! Ezek a gépek jól szolgálnak, de kérik a törődést. Ha jól bánsz vele, akkor sokáig kiszolgál még egy ilyen egyszerűbb darab is mint a 38-as.
Vízzel a motor környékét ne mosd! A gyújtás be tud ázni, hiába van körbeszigetelve.
A fejet pedig nyugodtam dobd bele egy vödör vízbe egy éjszakára ha már koszos, had ázzon le róla a fűtörmelék és a por, föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!