Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan működik a fül mögé...

Hogyan működik a fül mögé helyezhető bluethoot headsetem hangvezérlése?

Figyelt kérdés

Sziasztok! a minap érkezett meg a várva várt headsetem amihez azt ígérték,hogy teljes mértékben kéz nélkül használható és hangvezérléssel fel tudom venni a beérkező hívást,de nem,illetve a telefonomon betudom állítani(be is van állítva) ,hogy szóljon a csengőhang a headsetben, de nem szól!!!! Ha hívnak angolul mondja a telefon számot,jobb volna a csengőhang,ráadásul a telefonon ugyan úgy szól a csengőhang. Nagyon fontos lenne a hangvezérlés,mert vezetés közben nagyon jó dolog, akinek csak sejtése van ÍRJON NYUGODTAN!!!! Valaki ezekre a kérdéseimre tudja a választ??(igen és beszéltem hozzá angolul magyarul de nem érti a leírásban erről szó nincs, hogy hogyan kéne használni)

TERMÉK: [link]

#bluethoot headset hangvezérlés
2022. máj. 8. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt buktad... Eleve nem is ad meg a cég normális elérhetőséget, csak fb-oldalt meg e-mail címet, amiből messziről látszik, hogy ennyire gagyi oldalról nem szabad rendelni...
2022. máj. 8. 10:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincs cégjegyzékszáma, se nem jelzi, hogy affiliate program tagja. A felhasználási feltételeknél is csak azt jelzi, hogy ez a cég üzemelteti:

[link]

De ez a cég csak a partnereiknek segít adatelemzéssel, teljesen más terület.

Hiányos több részen is,se adószám, se semmi. Lap alján vannak menük, ott vannak az ilyen jellegű adatok, ahol pl. az adatkezelési és felhasználási feltételeknél kellene jelezniük az elérhetőségüket, és az adószámot vagy cégjegyzékszámot.

2022. máj. 8. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Van egyetlen egy email címük a felhasználási feltételek közepe táján. A tájékoztatáshoz való jog bekezdésnél.
2022. máj. 8. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!