Baj e ha a biosban átállítottam a fan controlnál auto-rol enhanced re?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre mikor levettem a házam oldalát hogy nem megy az egyik ventillátor csak ha bekapcsolom a gépet de utána semmi hang néztem appokat hátha tudom állítani de gondolom 3 tűs ezért megnéztem a biost ahol átállítottam a fan controlt auto rol enhanced re ami azt csinálja hogy növeli a légáramlást és a cpu -t maximalizálja utána ment a ventillátor és eléggé jól hűti mert battlefront 2 közben 59-65 fok és a gpu pedig 60-71 kb. nemtudom ez mennyire rontja el a gépet ha tudtok segíteni írjatok.2022. máj. 4. 20:56
1/6 anonim válasza:
Játék közben sem ment az a ventillátor? Mert az auto miatt lehet nem megy a ventillátor, ha nincs szükség rá.
Amúgy ajánlom azt, hogy használj vesszőket és ne az egész mondandód egy mondatba írd le, mert így szenvedés olvasni az egészet.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem megy játék közben pedig elég nagy fokokban van minden. Cpu 77 kb és a gpu eléri a 82 is néha. És bocsi a helyírási hibákért csak nemnagyon használok vesszőket.
2022. máj. 4. 21:22
3/6 A kérdező kommentje:
Enhanced nél megy csak és elég jól de nemtudom ez memnyire menne rosszba és a cpu 100% kihasználtságon van battlefront 2 közben 59-65 fokos ami szerintem jó. Ha megtudnátok mondani azt, hogy ez tud e kárt okozni a gépben.
2022. máj. 4. 21:47
4/6 anonim válasza:
Maximum a ventillátor megy tönkre hamarabb, de így is sokáig bírni fogja, meg nem olyan nagy befektetés egy új ventillátor.
5/6 A kérdező kommentje:
Még annyit kérdeznék ,hogy ha a cpu kihasználtsága 100% ra felmegy battlefront 2 közben akkor az mennyi bajt tud okozni? (59-65 fok ig megy fel kb szóval a hűtés jó)
2022. máj. 5. 13:51
6/6 anonim válasza:
Nem okoz semmi bajt. Arra tervezték, hogy 100%-on működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!