Ladislaus433 kérdése:
Miert szenesedik el a kommutator?
Figyelt kérdés
van egy barkacsgepem kb 10 eves csiszolo. szetszedtem, megtisztitottam a kommutatort is szep rez szinure. osszerakom es kb 1 perc hasznalat utan a kommutator tiszta fekete... ezt mi okozhatja? erdemes uj szenkefere beruhazni? ami most van benne kicsit ferden kopott de meg boven van rajta anyag. vagy felejtsem el es hasznaljam amig megy aztan vegyek ujat?2022. máj. 3. 19:11
11/12 A kérdező kommentje:
kicsit megkesve itt a foto
[link] l t o lt e s r e .eu/images/2023/01/28/250kommutator.png
a szénkefét ugyanoda raktam vissza honnan kivettem,
körtözt- nemlátok mert eléggé zárt.nem tudom hogy zárlatos-e hogy lehetne megnézni?
bár a gép mukodik néha megáll, ekkor 1-2 határozott ütés után ujraindul. ill. tapasztaltam azt is hogy vágnék, és mig uresbe forog 10ezret, ha hozzáérintem az anyaghoz, lecsökken a teljesitmény volt hogy meg is állt a korong.
ill. mostanság arra lettem figyelmes mintha égett szaga is lenne...
köszi mindenkinek
2023. jan. 28. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!