Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sikeresen tönkre vágták azt,...

Sikeresen tönkre vágták azt, ami még jó is volt?

Figyelt kérdés

Átköltözött az Extreme Digital az Emag oldalra, eddig át tudtam bármit venni amit rendeltem az Edigitálról személyesen, most meg fizessem a postaköltséget a semmire, mivel alig van emag által forgalmazott termék, személyes átvétel immár nem lehetséges.

Ezennel sikerült szétbarmolni egy egyébként jól működő rendszert? Nem volt túl népszerű az emag amúgy sem a sok kamuakcióival, nagyon gáz, marad az alza...

Ti hogy vagytok vele, szoktatok innen rendelni? Érint a változás valamilyen formában?

2022. máj. 2. 14:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és még fizessen az ember 390 Ft-ot az üzletben való átvételért IS. Na, szerintem innen se fogok rendelni többet... maguk alatt vágták a fát, szerintem ez most sokaknak nem fog tetszeni aki hozzászokott az Edigitálhoz.
2022. máj. 2. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyik helyről sem rendeltem soha,ott az alza vagy a külföldi webshopok ahol lehet vám és áfa nélkül is vásárolni.
2022. máj. 2. 15:24
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Szerintem már mikor az edigital egyesült az emag-al, de még gyakorlatilag külön is voltak, akkor is gáz volt, folyamatosan raktáron lévő termék átvételi időpontját halasztották plusz 1-2 hétig, ami azelőtt 2-3 nap volt. Most, hogy teljesen egybefolytak, csak rosszabb lesz. Plusz van olyan termék is, ami ezelőtt edigitálnál raktáron volt, most nincs is egyáltalán, de az árak is felmentek.
2022. máj. 2. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
En szerettem az edigitalt most mar nem rendelek semmit. Az emag nekem sz.e
2022. máj. 2. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!