Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » IQOS vagy GLO általi cigaretta...

IQOS vagy GLO általi cigaretta alternatíva vált be számotokra?

Figyelt kérdés
alkalmi dohanyoskent szeretnék atallni valamelyik eszközre, de kevés tapasztalatom van még a témában. annyit tudok, hogy a GLO olcsóbb viszont az IQOS esztetikusabb. Izre szamomra nem volt nagy különbség a kettő között, bár rendes összehasonlításra nem volt lehetőségem. Melyiket ajánlanátok és miért?
2022. máj. 2. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

szokj le.

Ez az egyyetlen út.

És ne állj át, ne kérdezősködj, és ne akarj okoskodni.

Szokjál le.

2022. máj. 2. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Nekem iqos van csak, szeretem. Egyszerű, kényelmes, szép, az akksija is elég erős, ritkán kell tölteni. A másikról nincs tapasztalatom.
2022. máj. 2. 12:00
 3/5 A kérdező kommentje:
elsőnek tulajdonképpen igaza van, nincs racionalis ervem ellene. viszont az a helyzet hogy a hetvegi italozás mellé jól esik elfogyasztani pár szálat, és arra jó lenne egy kevésbé ártalmas megoldás. ugyanakkor tudom én is hogy az alkalomibol elobb utobb rendszeres fogyasztó lesz, ahonnan már nagyon nehéz a megállás.
2022. máj. 2. 14:54
 4/5 anonim válasza:
fortinite or babagi
2022. máj. 3. 17:40
 5/5 A kérdező kommentje:
babaji
2022. máj. 6. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!