Milyen routert ajánlotok egy kb. 100 nm-es házba?
Routert szeretnék vásárolni a (nem emeletes) családi házunkba, most TP-Link TL-WR840N típusú van, de ez kevésnek bizonyul (internetszolgáltatónál tulajdonosváltás volt, és azóta akadozik a net, de a szolgáltatónál azt mondták, hogy a router a rossz).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha hagyod magad hülyének nézni akkor a legdrágább routerrel se fogsz menni semmire se.
A TP-Link TL-WR840N tökéletesen alkalmas, csak tanuld meg beállítani.
Én cocóztam már be TL-WR840N-nel. Random teljesen eldobta az internetet és folyamatosan lagspike-jai voltak. 2x is kihívtam a szolgáltatótól a szerelőt, de minden alkalommal tökéletes volt a külsőhálózat, én meg nem akartam elhinni, hogy a router lenne a rossz, mert vele egy időben a telefonvonal is elment, ami meg a modemre van kötve. Aztán kikötöttem a routert, és közvetlenül a modemről ment az internet napokig, és nem is volt gond vele.
Na utána gyanút fogtam, és nem hagytam annyiban. Visszatettem a routert, gyári resetet csináltam rajta, de frissíteni már nem tudtam, mert a legújabb verzió volt rajta, de ez se jött be. Aztán egy OpenWrt firmware-t telepítettem rá, és ezután olyan stabil lett, mint a beton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!