Casio Óra,magyar nyelvű használati utasítással? A többi információt lejjebb találjátok! :)
Sehol sem találok Casio karórát,magyar nyelvű használati utasítással...:(
Az Arab számokhoz,nem értek..
Maximum 12000 Ft legyen :)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors,és segítőkész válaszát! :)
Köszönöm szépen mindenkinek a linkeket! :)
#10 hagyd, nyilvanvaloan nem szazas szerencsetlen.
Csak tudnam miert jut ellenorizetlenul internethez?
10. Köszönöm a "gúnyólódásodat"....
Képzeld,rengeteget tanultam...(De viszont azt elárulom neked,hogy nagyon beteg vagyok 2008 óta...)
De hála Istennek sikerült leérettségiznem(lehet,hogy ez téged,abszolút nem érdekel)...
Abszolút nem vagyok hülye,nagyon sok dologhoz értek,amikhez más nem nagyon,ennyi,ha "továbbra is oltogatsz,akkor jelentelek a moderátoroknak!!!)
Miért jó szerinted egy súlyos beteg ember életével "szórakoznod"?
Nem vagyok haragtartó típus,csak ezt nem vettem jó néven...ennyi...
Oke, jelentsd.
@moderator: FYI.
Körülbelül általános iskola első vagy második tagozatában taníthatják az arab és római számokat, szóval komoly lemaradásban vagy.
Ha sértésnek veszed azt, ha ennyire alap dolgot nem tudsz és sötétnek neveznek hát ez van... Hidd el nyugodtan fogok aludni.
Ha már többen írják akkor néz utána valaminek és ne állj neki okoskodni.
Az hogy valaki beteg az nem kibúvás a tudatlanság alól nézz utána Stephen Hawking-nak.
14. Köszönöm,fogalmad sincs az én betegségemről,nincsenek kötélből az idegeim,paranoid -skizofrénia miatt...2008-ban kezdődött..Borzalmas betegség,nagyon nehéz vele együtt élni,folyamatosan gyógyszereket kell szednem..
Én meg az okoskodás,érdekes...Nem szeretek okoskodni,csak segítséget kérni,vannak gyakori kérdéseken nagyon "buta emberek",akik jól érzik magukat,hogy mindennek lehordják a másik embereket...
Egy kérdést tettem fel,erre volna illő válaszolnod...
11. Nem vagyok 100-as,érdekes,elgondolás...
Nagyon sokat értek az internetezéshez,miért kellene őrizetlenül internetezni?
Senkit sem fogok jelenteni az oldal moderátorainak,ezt megígérem..
Csak hagyjátok abba,amit,műveltek,részemről a téma lezárva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!