Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy hívják ezt, amikor ez...

Nemjuteszembesemmi49 kérdése:

Hogy hívják ezt, amikor ez történik?

Figyelt kérdés
Elment az áram a lakásunkban 1-2 percre. Utána úgy emlékszem, hogy magától visszajött. Lehetséges ez? Visszajöhet magától? Mi történhetett?

#fűtés #annyitmártudok #hogynemzárlat #mégazérthidegvan #esteméghidegvan
2022. ápr. 25. 15:28
 1/6 anonim válasza:
Áramszünet?
2022. ápr. 25. 15:37
 2/6 KmsRys ***** válasza:
100%

Áramszünet vagy áramkimaradás.

Igen, ilyen történik néha; okozhatja vihar, szél, meg még egyéb más oka is lehet.

2022. ápr. 25. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nemjuteszembe.
2022. ápr. 25. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Áramszünet. Ennyi. Ennek magától kell vissza jönni, pont ez a lényeg. Ha nem jön vissza, pedig már kellene legyen, akkor van levágva a biztosíték, azt kell vissza kapcsolni.
2022. ápr. 25. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Áramkimaradás.
2022. ápr. 25. 16:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert az utcában sem és a még 20 lakásos házunkban sem ment el az áram. Ezért gondoltam, hogy nem hálózati probléma, azt gondoltam, hogy az áramszünet mindig hálózati probléma, ennélfogva mindig csak több lakásban fordulhat elő egyszerre.
2022. ápr. 25. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!