Valaki tud írni egy jó gamer egeret?
Figyelt kérdés
25ezer fölé ne nagyon menjen.főként minecraftozni szoktam,pvp ilyesmi.ehez kéne egy egér.2022. ápr. 24. 16:01
1/13 anonim válasza:
Ha azt írod, szoktál, akkor van már egered nem?
2/13 A kérdező kommentje:
egerem van.de le szeretném cserélni szeretnék mert már elég leharcolt.
2022. ápr. 24. 16:03
4/13 A kérdező kommentje:
működni működik.de már elő elő fordul hogy nem veszi a clickeket.szervizeltetni nem akarom mert elég olcsó egy egér.ezért újat venni érné meg.
2022. ápr. 24. 16:08
5/13 anonim válasza:
Tehát nem ér meg 1-2 ezrest, hogy a már bejáratott és megszokott cuccodat használni továbbra is, inkább kiadsz 10-12x annyit egy másikra. Logikus. Legalábbis a zárt osztályon, meg általános alsóban...
6/13 A kérdező kommentje:
én pénzem,én döntésem.vagy ajánlasz egerek vagy menj el szépen egy másik kérdésre.
2022. ápr. 24. 16:13
7/13 A kérdező kommentje:
egereket**
2022. ápr. 24. 16:14
8/13 anonim válasza:
9/13 A kérdező kommentje:
lesz@rom hogy csillog-e vagy sem.Nem is menőzni akarok mert azért egy 25k-ba kerülő egérrel nem is nagyon lehet(meg nem is akarok).csak egy kis újitásra vágyok,mert ez az egér már jópár éve megvan.
2022. ápr. 24. 16:23
10/13 anonim válasza:
Hiába veszel másikat Pistike, fakezű maradsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!