Az oroszok nem tudják használni az internetet?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy nem működik Oroszországban az Internet, mert lekapcsolták. Legalábbis olvastam ilyen híreket még nem tudom mikor, hogy ez a terv. Ez azt jelenti, hogy aki Oroszországban lakik, az már egyáltalán nem tud internetezni?
Azért kérdezem főleg, mert tudni szeretném, hogy ha valakinek írok Oroszországba e-mailt, akkor van-e rá esély, hogy elolvassa vagy feleslegesen írom, mert ha akarná, akkor se tudná elolvasni.
2022. ápr. 13. 17:34
1/8 anonim válasza:
Elvileg van Elon Musk műholdjai által van internetük . De csak egy cikkben olvastam neten szóval nem 100% .
2/8 A kérdező kommentje:
Az ukránoknak van a műhold által internetük, nem? Bocsi ha rosszul tudok valamit.
2022. ápr. 13. 18:12
3/8 anonim válasza:
Az oroszokat probálják büntetni az unkránok ellen nem vettetek ki semmi korlátozást
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de én pont az oroszoknak írnék, akik Oroszországban vannak. Azért tettem fel a kérdést, mert ott vannak korlátozások és nem tudom, vajon valahogy nem használják-e mégis az internetet.
2022. ápr. 13. 18:28
5/8 anonim válasza:
Van internetük, az orosz ismerősöm írt ma a csoport beszélgetésbe, Moszkvából :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót :) Ennek örülök. Így tudom, hogy van értelme írnom annak, akinek írnék.
2022. ápr. 13. 19:09
7/8 anonim válasza:
A levelezés megy, de az internet erős cenzúra alatt van.
8/8 anonim válasza:
Multiplayer jatekban is sok orosz van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!