Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy Kontrollert, de...

Vettem egy Kontrollert, de valamiért nem működik. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Nos, az előbb vettem egy Kontrollert ami elvileg jó pc-hez.

Kínais cucc, szóval nem a leg spécibb, de ilyen havi 1-2-3 alkalomra jólenne használni. (Többek közt ezért is vettem ilyen olcsót.)

A problémám az, hogy rá van csatlakoztatva a gépre bluetooth-al, de ezen kívül semmit sem csinál.

Drivert nem kaptam hozzá, ez elvileg ilyen plug and play cucc lenne de nem megy. Ötletek?

2022. ápr. 10. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a márkája?
2022. ápr. 10. 11:06
 2/7 A kérdező kommentje:
V13 Wireless controller
2022. ápr. 10. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Windows 10 nem támogatja már a plug&play random kontrollereket. Esetleg neten nézz körül, hátha van erre valami program ami xbox kontrollerként csatlakoztatja a géphez, de ne fűzz hozzá nagy reményeket.
2022. ápr. 10. 11:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Na progress van sracok.

Eljutottam odaig hogy mar a jatek (ez esetben Bloody trapland) felismerte a kontrollert, ki is adja miket kellene nyomnom, de nem reagál a gombokra.

2022. ápr. 10. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én PS3 kontroller csatlakoztatásához használtam az alábbi programot (SCP Toolkit), s mivel elméletileg nem csak Sony termékekhez jó, egy próbát talán megér.

[link]

2022. ápr. 10. 11:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Ezt a mostanit a gépem xbox360 játékvezérlőnek dobja fel.

Ez valakinek valami támpontot ad?

2022. ápr. 10. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el ezt a cikket (Windows rendszerhez készült Xbox 360 kontroller beállítása):

[link]

Valószínűleg le kell töltened hozzá a drivert, itt leírják, hogy hogyan kell.

2022. ápr. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!