Euro Truck Simulator 2 miért fagy ki?
Figyelt kérdés
A garázst még teljesen jól betölti, ott nem is laggol, aztán amikor rámegyek hogy "Vezess" akkor töltés közben kifagy. A játék is és minden DLC a Steamből van letöltve, modokat nem használok. Néha jön egy frissítés és utána jól működik, aztán jön egy másik, és megint rossz. Egy másik kérdésnél javasolták, hogy meg kell kesrni logban, hogy mire vonatkozik az error. Nekem arra azt írja hogy "Access denied"(nem az a bajom hogy ezt nem tudom lefordítani).
A válaszokat előre is köszönöm!
2022. ápr. 10. 01:00
1/6 VasutasIsti válasza:
Esetleg a log teljes szövegét nem tudnád mondjuk pastebinnel megosztani? A logban nagyon sok pontos infót kaphatunk, mert egy sima egyszerű access deny az bárminél előjöhet. Előre is köszi
2/6 A kérdező kommentje:
Egyébként rossz file-t néztem.
Ez az amire Te gondolsz szerintem: [link]
2022. ápr. 11. 19:27
4/6 Csáó3 válasza:
Valószínűleg a CPU-val van a gond. Nem hiszem hogy az ETS2 szereti a 2.40GHz-t. A GPU jó, memória elég van, de ez a CPU nagyon susogós! Egyépként a log mindig C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll -val fejeződik. Nézz YouTube videókat a ntdll.dll file-al kapcsolatban, hogyan lehet javítani stb. (pl- ntdll.dll fix win 10 64x).
5/6 Csáó3 válasza:
---------- Processor: Quad core CPU 3.0 GHz. ------------
Memory: 6 GB RAM.
Graphics: GeForce GTX 760-class (2 GB)
Hard Drive: 12 GB available space.
Itt a gépigény!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2022. jún. 28. 02:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!