Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Alizee...

Pici Hölgy kérdése:

Mi a véleményetek az Alizee Pro 3,4-es klímáról?

Figyelt kérdés
Most szeretnénk klímát a házunkba. A szerelő az Alizee Pro-t akarja telepíteni. Sajnos a neten semmit nem találunk róla.

2022. ápr. 9. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Bukaresti székhelyű cég:

[link]

Az Emag kínálatában találhatsz, romániában csinálják, valamelyik nagy kínai gyár alkatrészeiből.

Akár lehet jó is, de én az biztos hogy nem merném bevállalni.

2022. ápr. 9. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább fizessetek érte tobbet valamivel, de legalább legyen ismertebb márka, amihez alkatrész és szerviz is van.
2022. ápr. 9. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a nyakan maradt és próbálja elsozni. Emagon sem elérhető a termék.
2022. ápr. 9. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Ti vagytok a megrendelők. Olyat kell kérni amilyet szeretnétek. Ha nem tud olyat, akkor keresni másik szerelőt, aki tud.
2022. ápr. 9. 17:50
 5/6 A kérdező kommentje:
4/4 Igazad van csak az a baj, hogy mi nem ismerjük ezeket a berendezéseket és nem tudjuk melyik lenne jó.
2022. ápr. 9. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Az jó, amire a neten rakeresel és sok van. Nekem Midea van 20 éve szuperul megy, anyunak új van, Greek márka. Samsung, whirlpool, ezek mind mind jók. Tehát az ismert márkák.
2022. ápr. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!