Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Okoskarkötő nem méri az...

Okoskarkötő nem méri az alvásom, visszavihető?

Figyelt kérdés

Xiaomi mi band 6

1 hetes, 1. napon mérte..aztán semmi, órán se látszódik alvás idő.

Rákerestem, találtam mások problémát jelző bejegyzéseit 03.28-on

Illetve éjszakás vagyok, nappal alszom-bár 1. nap is aludtam nappal, csak előző este óta zsinorban- ilyenről 1 évvel korábbi kommenteket olvastam, h nappal nem mér, időzóna átállítással másnak megoldódott. Nekem azzal sem. Visszavihetem így Euronics ba?

2022. ápr. 1. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Megírod a pontos típusszámot? Lehet, hogy csak nem tudod kezelni.

Amúgy egy hetes készülékre simán kötelezően kell legyen garancia, ha nem 1000 Ft-ért vetted piacon egy kínaitól (ez esetben, ha ilyen filléres, 1000-2000 forintos áron vetted, akkor viszont biztos lehetsz benne, hogy valamilyen szempontból gebaszos, hibás, esetleg lopott).

Pontos típusszám alapján rá lehet keresni a használati utasítására neten, és rögtön kiderülhet, hogy hibás (rendellenesen működik), vagy pedig egész egyszerűen csak arról van csak szó, hogy nem tudod kezelni, mert nem értesz hozzá.

2022. ápr. 1. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
korábban Mi band 4-em volt, én is dolgoztam éjszaka, a nappali alvásokat nem mérte, csak az éjszakait, most Huawei band 6-om van, ez ugyanúgy méri a nappali alvást is
2022. ápr. 28. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:
A konkrét készülék kézbefogása nélkül biztosat nyilván nem lehet kijelenteni (még akkor sem, ha valaki itteni válaszadó esetleg ezzel foglalkozó szakember), de valószínűsítem, hogy az MI Band 4-gyel is valami beállítási probléma - esetleg hardveres hiba - lehetett, mert ha alszol, akkor a berendezésnek ezt elvileg érzékelnie kell, ha a kezeden van.
2022. ápr. 28. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!