Okoskarkötő nem méri az alvásom, visszavihető?
Xiaomi mi band 6
1 hetes, 1. napon mérte..aztán semmi, órán se látszódik alvás idő.
Rákerestem, találtam mások problémát jelző bejegyzéseit 03.28-on
Illetve éjszakás vagyok, nappal alszom-bár 1. nap is aludtam nappal, csak előző este óta zsinorban- ilyenről 1 évvel korábbi kommenteket olvastam, h nappal nem mér, időzóna átállítással másnak megoldódott. Nekem azzal sem. Visszavihetem így Euronics ba?
Megírod a pontos típusszámot? Lehet, hogy csak nem tudod kezelni.
Amúgy egy hetes készülékre simán kötelezően kell legyen garancia, ha nem 1000 Ft-ért vetted piacon egy kínaitól (ez esetben, ha ilyen filléres, 1000-2000 forintos áron vetted, akkor viszont biztos lehetsz benne, hogy valamilyen szempontból gebaszos, hibás, esetleg lopott).
Pontos típusszám alapján rá lehet keresni a használati utasítására neten, és rögtön kiderülhet, hogy hibás (rendellenesen működik), vagy pedig egész egyszerűen csak arról van csak szó, hogy nem tudod kezelni, mert nem értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!