A hosszabbítókat miért szerelik sokszor ordenáré erős ledekkel?
Figyelt kérdés
Mondjuk van egy két elektronikai eszköz is, amik együtt bevilágítják a szobát is. Kérdezem, miért raknak bele ilyen erős ledeket, tudván, hogy egy részük valószínűleg hálószobában lesz?2022. márc. 30. 22:40
3/5 anonim válasza:
Nem csak azokat, de ott van a szolgáltató (volt UPC) connect boxa, meg betérie aminél szintén le kellett ragasztanom az elejét mert bevilágította a szobát.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, upc modem az egyik főbűnös. Ott az elegáns metalfényű eszköz, három nagyfényerejű led (ebből egy villog), nálam is ritka erotikus tele ragasztva a kéznél lévő papír címkékkel.
Hátha olvassa valami okos mérnök.
2022. márc. 31. 09:16
5/5 anonim válasza:
Èn csináltam fölè egy kis házat nem átlátszó műanyagból amit ha kell csak leemelek de nem èr hozzá a kapcsolóhoz. A hangszóróm ledjèt ami nem távirányítós így fel kellett tenni a tv mellè az erősítőt pedig le kellett rakasztani. Lehet kapni ezeket a kemèny filc szerű valamiket amiket bútorok szèlère, aljára, nagyobb kütyük ajára való gumitalpakkal egy csomagban adnak. Na abból ragasztottam kettőt egymásra ès azt ragasztottam a hangszóró ledjère.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!