Tablet vagy laptop jegyzeteléshez?
Egyetemista vagyok és papíron nehezen jegyzetelek. Gondolkodom, hogy a fent említett két eszköz valamelyikét megvásárolnám. A problémám, hogy nem tudom melyik érné meg jobban.
Tabletet mindenképpen olyat szeretnék, amihez tudok tollat venni, illetve a kézírást is felismeri. Rajzolni is szeretek, így nem lenne rossz választás.
Nagyjából 100-150ezer forintot szánnék a két eszköz valamelyikére.
Melyik érné meg jobban? Egy jobb tablet, vagy egy olcsó laptop?
17;14
A mai hírek után tudod ki venne kínai márkájú kütyüt
Mivel én matek szakon vagyok, a laptop nem játszik (képleteket, rajzokat lehetetlen lenne gyorsan megcsinálni), a tablet viszont nagyon bevált. Könnyű hordozni, pdf-eket is lehet rajta normálisan nézni és firkálni stb. Rengetegen jegyzetelnek nálunk így.
Nem muszáj egyébként iPadet venni, nekem Samsungom van és az is tökéletes, ráadásul bőven befér az árkeretedbe is, kérdező. Nem kell csúcskészülék legyen, egy olyan, amiben van egy toll (Samsungnál ingyen jár a megfelelő modellekhez az Apple-lel ellentétben) és legalább 64gb, elég lesz kb az teljes egyetemi pályafutásodra.
Tablet mellett szól továbbá, hogy a megadott pénzből jó laptopot úgyse lehet venni, de jó tabletet már igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!