Iphonhoz kompatibilis vezeték nélküli fülhallgató?
Figyelt kérdés
Én jbl re gondoltam, de nem olvastam sok jót róla. Kb olyan 25 ezerért gondoltam valami olyat ami tényleg jó és megbízható sporthoz, telefonáláshoz is.2022. márc. 29. 10:29
1/5 A kérdező kommentje:
Jbl wave 200 vagy 300? Vélemények
2022. márc. 29. 10:36
2/5 Morzsi007 válasza:
Szinte minden BT-s fejes, füles működik iphone-nal is. A kérdés a gombok funkcióit mennyire lehet használni. Vannak kimondottan iphonehoz termékek (nem airpods), amik 100%-ban működnek a vezérlőgombok, más esetben, egy része csak, mondjuk nekem volt/van 2 BT fejes, ami mindent kezel, az egyik 15000Ft-os volt. Az iphone AAC kodeket használ, ami jobb az alap SBC-nél, de nem támogatja az APTX-et vagy LDAC-ot. Ha nézel fülest, erre azért figyelj, hogy legyen AAC kodek támogatás. Enélkül is működik, de ezzel jobb a hangzás.
3/5 A kérdező kommentje:
És a Jbl wave 200 az támogatja?
2022. márc. 29. 12:28
5/5 Morzsi007 válasza:
A 300 jobb választásnak bizonyul egy teszt alapján.
A munkatársam Huawei Freebuds 4i-t használ az iphone 11-hez. Ő teljese elégedett vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!