Elektromos cigaretta : Az elektromos cigaretta kielégíti e ugyanazt az érzést, amit a dohány adott ?
Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom,cigizek,de nem vagyok nagy dohányos,nem akarok leszokni,viszont financiális okból átállnák ! Kérnék szépen véleményeket,esetleg ajánlatokat,típus különbségekre! Köszi szépen!2022. márc. 28. 17:59
1/3 anonim válasza:
Szia! Én is viszonylag már régóta dohányzok, próbáltam már ki az elektromos cigarettát is,viszont nekem nem volt elég az elektromos cigaretta, ezért maradtam a sima ciginél. Igazából ez relatív.Remélem vmennyire tudtam segíteni!
2/3 anonim válasza:
Nincs ingyen ebéd! Amennyit elköltöttél eddig cigita, azt ezután is el fogod költeni.
3/3 anonim válasza:
A fillérbaasszó narkósok sodornak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!