Van ilyen eszköz vagy csinálni kell házilag ?
Hogyan lehet megoldani azt hogy az akkumulátor töltötségére jelet ad ki ami egy plc-be megy bele.
Arra gondoltam hogy ha a feszültsége le esik akkor kapcsolja rá a hálózatra egy 12v 100ah akkumulátorról lenne szó.
Tudnátok tippeket adni erre hogyan is csináljam meg ?
Helyben vagyunk, a lelki sérült megint megtalált (10):
Idézet:
...Már évek óta erről szól az élete, engem különösen gyűlöl valamiért (hosszabb lélegzetű, részletező írások főleg irritálják). Módszerét korábban is vázoltam:
- Szakmai válaszokat húz le nullára, de még arra is veszi a fáradságot, hogy több IP-címről, több loginnal nyomja, hogy hatékonyabb legyen.
- Utána lesben áll, míg az alaptalanul leminősített írás írója tesz valami csodálkozó vagy felháborodott megjegyzést.
- Erre lecsap és elkezd veszekedni, gúnyolódni, hogy amaz mit hisztizik?
- Vitát provokálva a viszontválaszokat is azonnal nyomogatja le nullára (ez egyértelműen követhető az interakció során, ahogy minősíti le a válaszokat), valószínűleg ezáltal igyekszik lerontani a másik minősítését. Csak úgy, gonosz rosszindulatból.
Ha valaki szerint ez normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!