Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tudom párosítani a...

Miért nem tudom párosítani a mérleget a telefonnal?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy Xiaomi Smart Scale 2 típusú mérleget. Letöltöttem a Xiaomi Home alkalmazást amit ajánlanak hozzá. QR kód beolvasása sikertelen, Bluetooth-al való párosítás szintén ugyanis nem találja az eszközt.
2022. márc. 22. 20:40
 1/2 puritan ***** válasza:

Azért, mert nem azt kell használni hozzá. Korábban MiFit-nek hívták az appot,de néhány napja meglepetésszerűen átnevezték Zepp Life-ra. Nem is akart kapcsolódni a mérleghez, de rövid piszkálás után sikerült.

Elég hulladék egy program, egyedül az ér benne valamit, hogy a mért adatokat eltárolja, és tudod követni, hogy változott a súlyod. Az összes többi funkció csak parasztvakítás.

2022. márc. 22. 21:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nincs ilyen okoskütyüm, de F-Droidon találkoztam alkalmazással, ami elvileg több gyártó eszközeihez is tud csatlakozni. A listájukon rajta van a Scale 2 is korlátozott támogatással, egy próbát szerintem megér. Nem tudom, lehet van más hasonló alkalmazás is, de ez legalább nyílt forráskodú és nem kémprogram mint a legtöbb gyártói alkalmazás.

[link]

[link]

A legegyszerűbb ha letöltöd az F-Droidot, és ott rákeresel: "Gadgetbridge"

2022. márc. 22. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!