Mennyit adnátok egy 8000 expós Canon EOS 450D vázért?
Nem túl sokat, talán 60-80 ? Garancia már régen lejárt?
Ki tudja, miért eladó? Venni kell még obit is...?
Kevesebbet... újonnan lehet kapni az 1000D-t (csak váz) 95 ezerért az Extreme Digitalban, ami kb. hasonló tulajdonságokkal bír, mint a 450D.
Amúgy lesd meg, hogy mások mennyit kérnek el érte a használt fényképezőgépek piacán. Nekem fingom sincs, de én olyan 50e-re saccolom.
Ha viszont van hozzá obi, akkor az kevésbé veszt az értékéből, mint egy váz.
2 éves, csak váz!
De már elnézést a 450D sokkal jobb mint az 1000D nem? Én mindenhol azt hallom, hogy ár érték arányban az a legjobb gép, amit a piacon lehet kapni. És egy érdemes azzal kezdeni a fotózást, mert az már egy nagyon jó kis gép.
Igen, nagyon jó (igaz, én inkább NIKON-os vagyok:)
Persze, hogy érdemes, ha teheted, ne add alább:)
Felteszem rá az objektívemet és csinálok 20 tesztképet:
Front/backfokuszos-e a váz (ebben azt hiszem még nincs micro adjusment, szóval ez fontos). Vannak-e beégett pixelek magas ISO-n?
Külsőre:
Milyen kopás és sérülés nyomok vannak? Tart-e a gumimarkolat ragasztása? Van-e karc a bajonetten és a vakucsatlakozón? Normálisan zár az akku és a kártya fedele?
Most ennyi jutott kb. eszembe, de lehet, hogy a helyszínen még megnéznék dolgokat.
Mellesleg én viszont most használt D700-at keresek, de azt nem nagyon akarja senki eladni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!