Jól gondolom, hogy ez egy két állású kapcsoló lényegében? Mikor esik a nyomás akkor kikapcsol, mikor emelkedik akkor be.
Rosszul gondolod..
"Jobb lenne, ha nem nyúlnál semmihez!"
A kérdező kérdéseiből azt látom, hogy fogalma sincs róla, nem szeretném olyannak nekiugrasztani, ami áramról/feszültségről lévén szó életveszélyes is lehet.
Pl: nem tudja, ismeri fel, hogy az egyik bekötési pont a védőföld.
Én pontosan tudom mit hova kéne kötni, csak a linkelt fényképen, egyiken sincs rajta az, amit be kéne kötni, így nem tudtam "rábökni", hogy oda...
A kérdező ha már eddig eljutott mindenre képes :D
Mindegy, hogy leírod-e ahogy gondolod. Szerintem a nulla hiányzik a kék nyillal általam jelölt helyről. Illetve a piros nyíllalt helyekre kötném a kapcsoló két vezetékét.
Nem tudom melyik a mágneskapcsoló behűzó tekercsének a kivezetése.
Ezek régi típusúak, már nem emlékszem hol vannak.
Van 4 "főkontaktus", ebből 1 valamiféle segédfunkcióra köthető, és nyilván be kell vonni hőkioldó kontaktusát is, ez is régi, de van neki, nem emlékszem hol.
Ha kézben lenne tudnám..
"Nem tudom melyik a mágneskapcsoló behűzó tekercsének a kivezetése."
"Ezek régi típusúak, már nem emlékszem hol vannak."
"Ha kézben lenne tudnám.."
Akkor meg miért feszítessz itt :D
Én nem értek hozzá azt tudom, elfogadom. No, de, hogy miért tesz úgy valaki mintha képben lenne...
Aztán még engem félt az áramtól azért nem mondja meg, hogy mit hova :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!