Milyen nyomtatót ajánlanátok erre a célra?
Figyelt kérdés
Otthoni használatra, egy kártyajátékhoz akarok proxykat csinálni, amivel baráti körben játszanánk. Nagy felbontásban kéne nyomtatni a a kártyákat. A mostani nyomtatóm elég silány eredményt hoz... (EPSON SX525WD)
Kb ahhoz hasonló minőség kéne mint a videóban:
https://www.youtube.com/watch?v=RBG0LPSJCMc
2022. márc. 9. 12:35
1/6 anonim válasza:
Nyomtasd ki boltba, ott profi minoseg lesz es nem kell veszőtnöd a patronnal ami egy vagyon.
2/6 anonim válasza:
Ja, be se kell menned, elküldöd e-mailben és kinyomtatják. A helyedben le is lamináltatnám, hogy ne csak egy darab papír legyen
3/6 anonim válasza:
Én is ezt ajánlom, nyomtatós helyen profi nyomtatóval megcsinálják és kész.
4/6 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, nyomtatós helyen nagyon drága, mert nem Magyarországon élek... Szóval simán megéri inkább megvenni a nyomtatót, ha 200 Eurónál nem kerül többe. Laminálni nem kell, mert sima kártya elé beteszem double sleevel és kész. Tehát csak sima nyomtatópapírra kéne jó minőségben nyomtatnom, semmi speciális.
2022. márc. 9. 15:25
5/6 anonim válasza:
Akkor meg van oldva, veszel olyan nyomtatót ami neked megéri.
6/6 Morzsi007 válasza:
Nem tudom hol élsz, hogy 200 dollárból nem jön ki az előhívás. Az azért tartósabb lenne, mint kinyomtatni, de Te tudod. Én vastagabb matt fotópapírt használnék hozzá és HP nyomtatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!