Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy embernek összesen hány...

Egy embernek összesen hány Gmail email címe lehet?

Figyelt kérdés

Már regisztráltam vagy négyet, és ekkor merült fel bennem a kérdés, hogy egyáltalán van maximum, ami már tilos? :)

köszi előre is !

2022. márc. 6. 07:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs limitálva. 66 db különböző címet használok jelenleg aktívan.
2022. márc. 6. 08:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahányat csinál
2022. márc. 6. 08:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, de nyugodtan írhat a második is. (vagy újak :))

Hogyan tudod őket ,,karbantartani''?

Gondolok itt arra pl, hogy egyik mobilomat ellopták, amit CSAK device login-nal lehetett volna helyreállítani...

Ha nem titok, mit használsz, ami jól működik helyreállításnál, és atombiztos, hogy nem veszted el az emaileket?

Másodlagos email cím? Telefonszám? Device Login? (Esetleg mindegyik?) Vagy Szimplán full name, születési hely stb alapján próbálkozni?

Nekem a telefonszám miatt is veszett már el email, a telefonszámot ellopták, és a szolgáltató meg véletlenül más útlevelére mentette az eladott telefonszámomat (korábban volt erről kérdésem már). Lényegében annyi, hogy a telefonszám semmiképp nem jó ötlet annak aki nem egy országban él tartósan

2022. márc. 6. 08:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Amemnyit akarsz annyi van.

Neken 1 van és az elég is

2022. márc. 6. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
A 66-os csávó biztos egy bérkommentelő... már épeszű magyarázatot nem tudok elképzelni :D
2022. márc. 6. 09:32
 6/9 Hintalow ***** válasza:
0%
Vagy spammer
2022. márc. 6. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell valakinek mondjuk 2-nél több Gmail-cím? Nekem mondjuk 1 is elég.
2022. márc. 6. 14:28
 8/9 Hintalow ***** válasza:
55%

Na be is bizonyosodott mire kell ennyi mailcìm. 😂

Akik kètsègbe vonják a tènyt, hogy egèszsèges hètköznapi használatra kicsit nem reális 60+ mailcìm meglète, azzal furcsa módon több felhasználó nem èrt egyet, akik rögtön nyomják a negatìvot mint akinek görcsrohama van 😃

Mondjuk durva multiregre valóban jól jön ennyi mailcìm 😅😂

2022. márc. 6. 17:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Értelmes válaszhoz több intelligencia kell ezek szerint, mint a negatívot nyomkodni... (7-es voltam)
2022. márc. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!