Baj van az tabletemmel, az érintőpanel lehet a hibás vagy maga a készülék?
Figyelt kérdés
Egy Ipad Air-ról beszélünk, tegnap kezdte el ezt az egészet, hogy nem oda "nyom" ahova én nyomok, megnyit olyan dolgokat amikre rá se nyomok, hozzá sem érek a kijelzőhöz hanem csak fogom a kezemben és kinagyít mindent aztán vissza. Amikor görgetek akkor alig akar gördülni, vagy akkor is éppen "rányom" valamire, teljesen önálló életre kelt az egész kijelző. Ma délelőtt nagyobb lendülettel letettem az ágyra, erre megnyitott magától 3 appot meg elkezdett valakit felhívni facetime-on, na azóta nem merem kézbevenni se. 7 éves a készülék, ha jól emlékszem leejtve sosem volt. Már többször is kikapcsoltam, de ez sem hatott semmit. Azt vettem még észre, hogy ha le van valahova téve (asztalra vagy ágyra pl) és úgy használom akkor "kevésbé" bolondul meg. Ha kézbe van véve, ne adj isten még rázom is vagy fel le, jobbra balra mozgatom na akkor megőrül. Most azt nem tudom, hogy csak az érintőpanellel van baj, vagy az egész készülék rossz.2022. márc. 4. 12:29
2/3 A kérdező kommentje:
Ezen már túl vagyok.
2022. márc. 4. 16:08
3/3 anonim válasza:
Akkor baj van a tableteddel.
Nekem is meg szokott bolondulni az érintés néha, de a kényszerített újraindítás mindig megoldotta.
Próbálj megy egy gyári visszaállítást számítógépről. Ne tegyél vissza semmi mentést és úgy teszteld. Ha jó, akkor valamelyik apptól hülyült meg. Ha ez sem segít akkor szerviz. Ez az 1. generációs iPad Air? Azt már nem biztos, hogy megéri javítgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!