Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A DIGI net mindenkinek szar?

A DIGI net mindenkinek szar?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nektek is nagyon szar a DIGI net? Nekem 1000Mbps internet csomagom van. Ehez képest a legjobb az max 20Mbps(20Mbps upload és 20Mbps download). De mostanság nagyon sokszor 0-0,9 között van a download és az upload speed is. Tudjátok miért lehet ez? Vagy hogyan tudnék ezen javítani?

2022. márc. 2. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Kábelen méred?
2022. márc. 2. 16:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, Wi-Firől mérem. De a routert a DIGI adta újonnan szóval nem hinném az lenne a gond. (a TV és a matávos telefon is arról jön be és azokkal nincs gond)
2022. márc. 2. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Ez szolgáltatási területtől függ. A környékünkön messze a Digi a legjobb választás, az UPC a legrosszabb (állandó kiesés, teljesítményingadozás), ennél kicsit jobb a T.
2022. márc. 2. 17:30
 4/9 kockagolyo válasza:
88%
#2 mérd kábelről. Ha ott is szar, akkor ügyfélszolgálat. Nekem az volt az első, hogy bekötés után megkértem az ügyfélszolgálatot, hogy lesznek szívesek bridge-re állítani az eszközüket és kivenni a NAT mögül.
2022. márc. 2. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
65%

Itt?

[link]

2022. márc. 2. 18:07
 6/9 Vortrex ***** válasza:
100%
Nem tudom mióta rossz a neted, de tegnap nekem pl a vodás netem is piszok lassú volt, órákra ilyen 20Mb/s körül fingadozott, de most a kérdésed után ránéztem, és kiadta 340Mb/s-et. Nem tudom mennyire lehet közük egymáshoz vagy akár az ukrán helyzethez, de lényeg hogy az enyém is gyengélkedik mostanában
2022. márc. 2. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

"Nem, Wi-Firől mérem. "

Rosszul méred.

2022. márc. 2. 19:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ellenőrizd a kábelt, ha nem sikerül megoldani a problémát akkor hívj ki egy DIGIs szerelőt. De előtteki kell zárni, hogy nem-e a modem után van gebasz
2022. márc. 3. 01:14
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

Az sem mindegy milyen gépen méred,a digi oldala szerint a maximális 1000Mbps-hez:

Intel i7 processzor 6MB CACHE (pl.HQ) 2,2GHz, vagy ezzel egyenértékű

RAM: 8GB

SSD meghajtó

Gigabites hálózati kártya kell kábelen.

2022. márc. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!