A számítógép kikapcsolódik, miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Rossz az akkumlátora, ezért folyton töltön van! Ennek ellenére kiírta, hogy csatlakoztassam áramhoz! Észrevettem, hogy levolt esve a töltő (felvettem) talán ezért kapcsol ki!2022. márc. 1. 13:23
11/17 anonim válasza:
Köszönöm. Gondolom amikor írtam, meg sem nézted.
12/17 A kérdező kommentje:
11-es
Szerintem elírtad azt, hogy néztem helyett nézted írtad! Jól gondolom?
2022. márc. 6. 19:01
13/17 anonim válasza:
Nem, úgy értettem, hogy talán meg sem nézted, hogy minden jól csatlakozik-e.
14/17 Ypszilon1980 válasza:
Rossz a töltő, vagy a csatlakozó. Milyen régi a laptop?
15/17 Közveszélyes Kontár válasza:
megeshet
egy uj tolto nem olyan veszes osszeg, hasznaltat is talalhatsz
par ezres tetel lehet
nagyobb gond ha laptoppal van gond, mert toltobemetet javitani cserelni nem biztos hogy megeri, mert ha nincs olcsojanos ismerosod vagy ingyenes (es akkor nem kerdeznel)
lehet tobbe kerul mint amit laptop er (csak tipp de rossz akkubol erre lehet kovetkeztetni elsonek)
16/17 anonim válasza:
Kiesett a töltő a konnektorból, majd nézd meg.
17/17 A kérdező kommentje:
16-os
Figyú, ez nem lehet, nem vagyok analfabéta! Te biztosan az vagy, hogy ilyet írsz!
2022. márc. 11. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!