Ajánlanátok IPhone-nal teljesen kompatibilis okosórát?
Figyelt kérdés
Apple watch-ot ne írjátok. Attól akarok megszabadulni.2022. febr. 26. 12:27
1/9 anonim válasza:
Csak az kompatibilis vele teljesen.
2/9 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy teljesen kompatibilis? Milyen funkciók fontosak neked? Nekem Amazfit van és kompatibilis, de pl. nyilván Apple pay nincs rajta…
3/9 A kérdező kommentje:
Az Apple pay nem fontos. Ilyenre gondolok, hogy adatátvitel, kommunikáció. Régebben egy honor band 5-tel használtam és nem mindig csatlakozott a telefonhoz, nem lehetett zenét leállitani, óraszámlapot váltani. Ilyen alap dolgokra gondoltam. Egy Huawei watch gt 2-n gondolkodtam de nem tudom mennyire javították ezeket a dolgokat
2022. febr. 26. 14:22
5/9 anonim válasza:
Azokra a funkciókra szerintem egyik gyártó sem vállal garanciát. Ha bemész egy szolgáltatóhoz, akkor a kiállított telefonokon kipróbálhatod működnek-e ezek a funkciók.
6/9 anonim válasza:
Na, amiket írtál, azokat nekem tudja az Amazfit, pedig már nem a legújabb verzió van nekem.
7/9 A kérdező kommentje:
És az Amazfit aksija mennyi ideig bírja? Az Apple watch-al pont az a bajom, hogy csak 1,5-2 napot bír szinte 0 használattal
2022. febr. 27. 07:58
8/9 anonim válasza:
Az első évben olyan 5-7 nap. Most olyan 4-5 nap.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. febr. 27. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!