Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 10 000 - 15 000 FT alatti...

10 000 - 15 000 FT alatti fülhallgató?

Figyelt kérdés
Megéri? Vezetéknélküli vagy vezetékes? Olyat vennék ami kibír több évet, elegem van abból hogy mindig újat kell venni, a vezeték szokott elhasználódni.

2022. febr. 26. 12:14
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Honor Choice TWS Earbuds

Még csak megrendeltem, de sok jót olvastam róla és most az EMAG-nál akció van rá, szóval 9,990 Forint! De nézz utána, ha nem hiszel nekem 🙃

2022. febr. 28. 08:28
 12/13 anonim válasza:
75%
Nekem mindig ilyen 1-3 ezer forintos füleseim voltak, körülbelül fél évekig éltek aztán megtörtek a kábelek. Beadtam a nyakam vettem egy 8ezres JBL fülest ami tök jó volt, 2 évig, amikor aztán az is megtört. Meguntam és vettem egy vezeték nélkülit, szintén JBL, nagyon jól megvagyok vele, kár hogy nem előbb vettem, megspóroltam volna egy csomó pénzt.
2022. márc. 8. 16:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a párezer forintos Philips agybadugós cuccok voltak elég jók utcai zenehallgatásra. Headsetként a másik félnek kompromisszumosak, gyakorlatilag az 500Ft-os, sokkal kényelmetlenebb, óriási és nem gumiharangos Blackberry füllhallgatómnak stúdió kvalittynak érződik a mikrofonja diktafonnal összetesztelve a Philips nyikorgó közepű hulladék mikrofonjával.
2022. márc. 8. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!