Ha újratelepítettem a Chrome-ot Androidon, vissza lehet állítani a bezárt lapokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok
A Chromeban szokás szerint meg volt nyitva vagy 50 oldal Androidon. Mikor elkezdtem olvasgatni belőlük egyszer összeomlott és nem volt képes megnyitni magát. Vártam rá pár napot, de nem gyógyult meg. Végül letöröltem és újratelepítettem, viszont a lapok eltüntek.
Előzményekbe benne van, csak nem épp egyszerű megtalálni a már 1 éve odarakott oldalt.
Androidon nincs valami mentése mint PC hogy csinál egy mappát ahol ezeket menti ha letörlöd. Vagy esetleg visszaállítási funkció?
Előre is köszi. :)
2022. febr. 24. 17:28
2/3 anonim válasza:
szerintem ne tarts nyitva 50 lapot egyszerre, lehet az segit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!