Mi van a gdprban?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom 18 óta a szabályozások miatt ki lehet kérni minden információt a Facebooktól pl, ami a profilommal kapcsolatos. Ezekben benne van a pontos címem, vagy helyszínem, hogy honnan szoktam bejelentkezni? Mielőtt évekkel ezelőtt töröltem a Facebookom, le lehetett tölteni minden adatot. Meg is tettem, bár sose nyitottam meg azóta se. Elméletileg ebben benne van, hogy hol jelentkeztem be? Szóval ezt az információt egy fb profil esetében meg lehet szerezni? Egy ismerősnek feltörték a profilját, és sejtjük ki volt az, de hosszú a sztori, nem írom le. Szóval egy másik helyszínről Budapestről bejelentkezett, ennél pontosabban adatot lehet szerezni?
2022. febr. 23. 15:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!