Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok? Canon...

Melyiket választanátok? Canon 500D vagy Canon 550D.

Figyelt kérdés
Sziasztok nem tudok dönteni.Kiváncsi vagyok a véleményetekre és tapasztalataitokra.:D
2010. szept. 11. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha fontos a videó (full HD különböző fps-el, mikrofon bemenet, jobb fénymérés videó módban), akkor az 550D. Ha inkább fotózol, akkor 500D és a különbséget hozzácsapod egy jobb objektívhez, ami nagyon sokat számít.

Megjegyzem, az 500D is tud jó 720-as videót, ha csak buliban vagy szülinapokon akarsz hébe-hóba filmezni, akkor az is bőven elég lesz, sokkal több bajod lesz a manuál fókusszal, mint a gép képességeivel.

2010. szept. 11. 22:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát a videó egyáltalán nem lényeges ,fotózni szeretnék vele.:)Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
2010. szept. 12. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha a videó egyáltalán nem lényeg, akkor 500D, szerintem kitobival. Mellé pedig igény szerint egy fix ötvenes (pl koncertekhez, alacsony fényben), vagy 70-300 IS USM (madarakhoz, sporthoz, normál megvilágítás mellett és úgy egyébként ez egy elég jó teleobjektív) vagy esetleg egy 100-as makrót (virágok, rovarok, portré, kistele, de lassú az AF).

Kis költségvetéshez pedig egy sigma 70-300 APO macro, ez normál fényben ötvözi az utolsó két obit, de a maga területén mindkettő jobb nála.

2010. szept. 12. 19:33
 4/6 anonim válasza:
Mennyire szar az 500-as videója?
2011. ápr. 21. 16:39
 5/6 anonim válasza:
Mikrofonja jó legalább, ha már nincs bemenet?
2011. ápr. 21. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:

500D plusz jobb objektív...

(A videóját sose használtam)

2011. ápr. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!