Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy ilyen használt laptopot...

Egy ilyen használt laptopot mennyiért lehetne eladni?

Figyelt kérdés

[link]

A linken szerepelnek a laptop adatai, de a lényeg röviden:

Dell G3 3579

15.6" 1920 x 1080 matt kijelző

GeForce GTX1050 4GB videókártya

SSD 128GB + HDD 1000GB

8GB DDR4 2666 MHz RAM

IntelCore i5-8300H CPU @ 2.30GHz, 2304 Mhz, 4 mag, 8 logikai processzor

2018-ban vettem 280k-ért, garanciája már lejárt. Esztétikailag a tetején 2db 5mm-es karcolás/ütődéses folt csúfítja, egyébként hibátlan állapotú. Töltőre csatlakoztatva hibátlanul dolgozik, az akkumulátora viszont gyakorlatilag katasztrófa, azt mindenképp cserélni kéne ha használat szempontjából fontos lenne. 35k-ba kerül a gyári aksi.

2022. febr. 17. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
Haver 200-ért adta el, de abban 8. gen i7 volt és garancia volt még rajta. Ezt a verziót annyira nem ismerem. Szerintem 150 alatt ne add el. Ha meg igen akkor én megveszem szívesen, úgyis most akarok új lapost venni.
2022. febr. 17. 18:45
 2/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

#1 ez igy keves info, milyen i7? Milyen es mennyi gari? vga milyen? (1050?)

epkezlap laptopok ara mnapasag nem esik annyira

mivel uj laptopok es uj pc k es vga k amik epkezlabak (normalisak, nem elavultak, nem gyengek) azok dragak

hasznaltpiacokon is

szoval

mas kerdes milyen gyorsan akarod eladni mennyire nem akarsz veszteni rajta stb.

2022. febr. 18. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!