Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy monitor állványt,...

Vettem egy monitor állványt, de nem tudom elforgatni, tudnátok ebben segíteni?

Figyelt kérdés

Nemrég rendeltem egy Ergotron LX Desk Mount LCD Arm Black monitor állványt és egy LG34GN850-B monitort (az állvány a gyártó szerint kompatibilis), de nem tudom rendesen az állványt beállítani. A gyártó youtube csatornáján fent van egy tutorial videó, hogy hogyan kell feltenni a monitort és beállítani az állványt. (link: [link] ) 0:38-nál a monitort elforgatja az illető és lehajtja a monitort. Sikerült elfordítani a monitort nekem is, viszont nem sikerül a monitort lejjebb fordítanom, így a monitor a plafon felé néz jelenleg. Próbáltam a nagyobb csavaron lazítani, ami a 0:56 résznél látható, balra csavarva végig, de így sem akar megmozdulni, tehát nem tudom a monitort fel-le dönteni, mint ahogy a videóban van.

Nem vagyok benne biztos, hogy hol hibázok, de esetleg kérhetnék ebben segítséget? Van esetleg valami amit kihagyhattam, esetleg tapasztaltatok hasonlót ennél az állványnál?

Köszönöm szépen előre is a segítséget.

2022. febr. 13. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbáltad azért eggyel állatabb módon, ugye?
2022. febr. 13. 22:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Mindenhogy már kb
2022. febr. 17. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!